mycket mycket...och Internet pajade.

Jag ska inte tjata att jag har mycket att göra mer.. det har jag alltid.
Förra Torsdagen lämnade jag Patron till Strömsholm, och de gjorde en liten operation, som gick bra. typiskt jag blev besviken igen, de kunde ej hitta felet utan de försökte ta bort de små fel som de ser och kan tänkas vara felet. Så han ska stå i boxvila i en månad.. trevligt..Han kommer inte hålla kvar på marken. Jag törs faktiskt inte sätta igång honom, för jag har känsla att han blir nog halt igen.
Det är minus nu och isigt, jag har fortfarande sommardäck på mitt släp! Måste byta snarast.. tid tid...

Skulle träna för Britt med Jacky i tisdags men Jacky hade balltrampat på sig ute i hagen så det såg inte bra ut, så det var bäst att ta det lugnt denna här veckan med henne, så såret kan läka.. Veterinären sa att det kommer att läka själv trots det ser lite läskligt ut.

Så jag tog med Gina istället till Britt, det gick super bra! tempo och luriga vägar övning. Britt sa att Gina blivit mycket mycket bättre med att gå i spåret som jag har berättat förut att hon är så jäklig sned! och biter gärna fast vid högervarv för att slippa och skjuter ut bakdelen.  

Ja och det var riktigt stökig förra helgen, det kom 12 gäster och det blev lite "house extreme makover"  Vi satt köket på plats och la in nytt golv.. blabla.. Så hoppas vi hinner med allt tills jul då får vi snyggt rent fint nytt kök.
Trött på stökiga nu.. Tur jag har stallet, jag kopplar alltid av där och är i en helt annan värld då.Och det är dålig med outfiters, om nu ni tyckte om att kika på dem, det är bara att jag inte har mycket tillfälle klä mig än fula blåa och neon gröna arbetsbyxa. Men det kommer.. håll utik =)


Bilder....från förra helgen

 där i väggen hängde vårt gamla fula kök..

 Nya golv, ja ni ser hur stökigt det är.


Och en litet smakprov av helheten..


Puss!

Jag kan inte låta bli att visa för er

På Arlanda airport

Ur mitt bildarkivet.


Kolla, vad för konstigt larv?Bild; Augusti 08, Jenny G

Träning & träning

Jacky och Jag, En av kvällens träning.
Ha de gött! Svejs

Kvällens Vill Ha!


Okej jag avslöjar en av dom.. som jag hade i kikaren   
Lånar ett sto nu för träning och tävling, av Alexandra Björklund.

Jacqueline,  e. Jasper 550

Tävlad upp till 140.

Hon kom till mig förra veckan


Fortsättning följer..................

FlyingeDagarna 081108

Bild av Sofia Grahn.

Försökte ladda ned några filmer från Flyingedagarna men det kom bara en massa strul. sorry.

Annars var det fint och man fick gåshud av vackra hingstar som dansade på banan som till exempel Richield och Sandakan.. Vi fick också se fina lovande unghingstar som Optic VT löshoppa. Optic VT är uppfödd av Maria Larsson Västanby Stuteri här  i närheten, En trevlig uppfödare!

Qalle, Balougraph och Ronaldinho H fick oxkså visa upp sig under ryttare.

 

  

Aha ja som vanligt... mycket att göra!

Vetvetvet jag är skitdålig på att blogga.. det är bara så tidskrävande att starta datorn, koppla upp på internet, gå in på blogg,se och skriva....just nu under min livssituation som jag har nu.. den är överkokad och energi uppslukande.

Jag har verkligen för många bollar i luften så att snart jag måste börja plocka ned dem innan de flyger iväg,
Jobbar ju heltid sen efter fixar jag ju tre hästar plus det är kaos med huset, nej jag överdriver nu.. Vi har ju rivit bort köket och väntar på nya ska komma. Skulle ni klarat utan ett kök i över en månad??
Det har jag gjort nu.. förhoppningvis står det nya köket klart inom två veckor.. max! orkar inte längre att laga mat på golvet och diska på toaletten.. inget för er med "baciell" skräck.

Jag har också något i kikaren men berättar inte för er ännu =) förän det är skett för man ska inte hoppas för mycket.

Tränar som vanligt för Britt, hoppning och på måndagar har vi privat lektion, det är skitskönt att hon kan ha privat lektioner eftersom då kan hon ge all sin tid till mig under den timmen. Måndags tränade vi på att rida Gina rak på volt usch inte lätt när hon tycker det är jobbig och är sned av sig.. Men bra övning var det ialla fall.
Sen har jag "bara" kört till ridhuset nära oss och trimmat på. Det är nästan alltid tomt där, it is great!
Det passar jag på nu när kalla dagar är här så sitter jag och de flesta ryttaren inne och trimma inför kommande tävlingssäsong..

Just nu är det bara mina hästar och en (trogen vän) som hyr in hos mig i mitt stall, Jag kommer enbart hyra ut till folk som jag har nys på.. Inte vem som helst får komma hit som ni flesta vet att det finns verkligen många många skumma människor i hästvärlden och utav min erfarenhet. Nån dag kommer jag ha alla mina hästar  fullt i mitt stall med 7 boxar... å vilken dröm att ha fina unghästar och tävlingshästar i min stall som är bara mina.. Du, grannen M och AL har och får alltid plats här =)

Tomas har också fixat lösdrift, snygg och perfetk! som egentligen används nu bara till hans tre får... som han tjatat som tusan om! nejnejnej jag vill inte ha! men han måste också få någon leksak på gården, jag har ju min leksaker här.

ur bildarkivet

svejs, Kram på er!


RSS 2.0