aaaaaaaarrgghJag tappade kontrollen över min navara idag när jag var på väg hem från folkis imorse.. jag körde faktiskt inte fort jag looovar- jaja jag vet vad ni tänker.. hon som alltid kör som en galning men den här gången körde jag inte mer än 40 i den här kurvan! Nej jag skojar inte.

Så plötsligt kände jag hur navaran fick sladd först blev jag inte rädd trodde kunde tygla den tillbaka men icke den vände ett helt varv och rakt ner i diket tvärs över vägen...allt hände så fooort, helvete tur att det inte kom nån mötande bil i den skymande kurvan annars hade det blivit en rejäl smäll kan jag tänka mig.

Båda jag och yaya klarade sig.. när vi kom ner i diket det första jag tänkte var på yaya jag vände mig snabbt och tittade. Hon satt sin plats som vanligt/snällt och undrade vad som hade hänt.. tack lov att hon klarade sig bra. Och bilen klarade också sig felfritt från repa eller reva..


Nej det gick inte komma loss själv varken med 4hjuldriften så fick be T & H komma och dras loss med vår andra kingcab satan den klarade inte först vi fick skotta och sanda sen kom navaran loss...

 

 

Det hände samma sak för Tomas ifjol men deras incidenten var väl lite värre =)

 ja de vurpade en hel varv i alla fall


glöm inte spana in Victoria´s secret fashion visning på tv ikväll! TV3 20.00


å fanfan vill ha såna här!!

Foto:

såg dessa snyggningar hos Sofie, Modefeber.se. Hon hade köpt dom på rea (ännu mer fanfan avundsjuk jag blir)

skor från Vagabond


me


2008


my darlings


 

 


black and black


love this

 
(ur glamour tidn..)


jenny.grahn@yahoo.seDu är välkommen att mejla till mig och ställa frågor eller delge mig dina åsikter ev kommentarer, eller om det är något du tycker att jag bör veta, så kontakta mig gärna


my details


Dagens köp


leggins

Visar några av julklapparna jag har fått

¨


randig


old pic


ponnyridning på Julmarknad med Domino och Hercules

Som ni såg jul kortet igår, bilden är från julmarknad förra helgen som jag och Jill åkt för att locka mer barn till folkatorp. Men Marknaden bestod bara av en karsuell och tre liten liten prynads försäljnings tält.. det såg dött ut. Vi hade tagit med oss två ponnyer.
ehh.. vi sa att vi måste ändå försöka lite. Visst det kom ganska många barn som ville rida och det kom också en som red fyra eller 5 gånger.

Jill hade precis vaccinerat sig mot svinis så hon mådde inte riktigt bra... och mina fötter höll att falla i bitar av kylan. Så vi gav upp efter nån timma och packade våra ponnyer och drog.


24 december


Just anmält migÄr du en tjej som älskar hästar och gillar att skriva? Nu kan du blogga dig hela vägen till en plats på VIP-läktaren under Göteborg Horse Show! Libresse efterlyser en hästbloggare som ska rapportera direkt från eventet i slutet av februari. Resa, boende och VIP-biljetter ingår för dig och en vän. Ta chansen!

Till detta inlägg

Ute på stan idag, skottjobb..

¨snygg mössfrilla? efter tiotimmar med mössan

å jag fick inte jullov som jag räknade med som jag skulle få idag, i lugn och ro handla julklappar och sånt men icke.. de ringde kl 02.20 och sa stick iväg med er. Jag har ju jour så jag måste skotta när de ringer..

Men jag behövde inte redan då sticka vid 02.30 utan fick börja vid 07.00, nåpgit bättre men ändå har jag svorit så många gånger idag att det är förbannat jobbig att skotta.. och snön som inte vill ge sig från trapporna.

lite jullov


tiftuOsnegaD <<<


Vad tycker ni om min nya design där uppe?


Veckans julklapp -till mig såklart =)


japp nu är vintern här på rikttigt

fyfarao vad kallt det är termometern visar minus 20 nu... jag är fortfarande så förkyld har verkligen inte tid att känna efter. Var ute på min jour onsdags och skottade snö i stan svettigt och jobbigt kan jag bara säga om ni nu fattar jag pratar om tio timmars skottande.. det lär bli flera flera gånger till. Och sen självklart jobbar jag kvar på folkis. Det är så besvärligt nu när det är så kallt allt fryser fast..
yaya och jag på mitt gamla jobb och nuv. jour jobbet.


No One Like You
Jag var en
vandrande katastrof

som blundade för det mesta

Så kom du


En ängel som räckte fram handen
och jag tog den...
Jag vaknade upp
ur min bubbla och insåg
att kärleken är allt

tack

det behövde jag

Utan dig hade jag inte klarat
gå genom allt


oavsett vad som händer

kommer du alltid
att finnas inom mig,
vart jag än går.


jag är sjuk =(

men jag bjuder på en bild ändå =)


sthlm pics

Just nu läser jagEn trilogi om Stockholms modevärld. En fartfylld, spännande roman för alla som gillar att läsa om shopping, fest, kärlek, sex, inneställen och trender..


20091211


jeansskjorta ( inköpt- sthlm)


besök www.folkatorp.nu

logga


Jag sadlar om till Fälttävlan...
http://www.horseway.se/images/eventing2.jpg

Jag har alltid gillat rida fälttävlan men man måste ha fälttävlanskortet för att få tävla.. Att få fälttävlans kortet måste man gå genom två dealar prov ena består av teoritiska delen och sen andra innebär det praktiska.

Jag har klarat teori delen för nåt år sedan nu och har bara dröjt med praktiska provet nu måste jag fan skärpa mig och göra det! Längstar att få starta.. det blir med Gina förstås. Jacky är en big no no...

''
hemska bilder skrämmer mig inte.. nej inte..


http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/archive/00076/SPORT-05s40olycka-1__76201w.jpg

DinSko gör verkligen mycket snygga skor just nu!


VILL HA!

rock n roll


122009


varday


RSS 2.0