Just nu, på jobbet

dsc02552 (MMS)

Just nu, på jobbet


Vill ha! Ryttaroutfit


Min höstens måste haWeekday Nilson H&M

Look of the night
Look of the day


120 örsta i våras. Åh vad jag saknar Gina, hon måste bli bra igen!
Jag granskar på =) coach till Emma som tävlade Merlin somrasvad allvarlig jag såg ut hehe (framhoppningen)                                   Foto:Emma

look of the day


Det rullar på motigt som vanligt

Gina är halt igen what!? hon var ju under igångsättning.... Jag visste det! att det är inte nån jävla inflammation eller överanstängning. Jag vet /tror det är något annat. Aja det blir ATG igen då. Så nu kan dom leta efter något annat än inflammationen. Annars ska jag uppsöka en annan veterinär som jag blev rekommenderad, En hollänsk veterinär som kommer hit i bland, han hittar alltid felet som dom svenska veterinärerna inte hittar. Låter jätte bra!

Den här veckan bockade Baronese av mig, inge kul! Vi tappat förtroende för varandra. Det är inte kul att falla ner från 180 mnkh. Som tur i oturen var att jag inte gjorde mig illa utan bara pysikskt. 

Patron öm i ryggen!?!.. fattar inte.. Måste vara fel på den utprovade sadel som han har nu. Han inte gått hårt de senaste veckorna, bara motions ridning i skogen. Liniment har ínte hjälpt, inte täcke heller. så det bär av att kalla hit en veterinär för att undersöka SUCK ALLTID NÅGOT...´Vi skulle iväg och tävla sista 90 för i år idag men fick stryka mig.

Ponnyerna rivit sitt stall igår... suck ena sprang liksom genom väggen. Ja bara så där. Idag får vi bygga om.

Jacky är fortf under igångsättningen, Rids mest av Julia och Emma.


Jag tycker inte hästar är kul längre... Jag som ger en massa tid, pengar och ork så får jag bara skit hela tiden..


baronese


my look of the day


yesterday


shoes


my tree


Patron, visst är han fin?


Söndagens Lunch i stan
Just Numy breakfast

Mycket mycket har hänt... men jag har bara inte orkat berätta..

Ialla fall kan jag försöka plocka ur historien och kort sammanfatta....för er som inte visste att ridskolan folkatorp är såld. Tog över gjorde Ola och Charlotte Palm som numera är min chef istället för att vara jag och co som styr.

Det blev bara så.. J och H som vi delar ridskolan med hade hemlängtan till Stockholm som dom kom ifrån. Så var det inte mycket att göra åt, många har frågat varför jag och T inte tog över själva, men ni anar inte hur mycket jobb det egentligen är visst även vi är "van" med att ha mycket bollar i luften och tror klarar av det men sistone har jag varit trött och känt att det är för mycket med allting resp hemmet som hänt.

Det är inte bara folkatorp utan hästarna här hemma som skall också tas hand om.
Motivationen försvann.. Jag är uppe vid 06 sen hemma vid kl 21.00 och äter middag därefter är klockan bara för mycket.. samma sak varje dag. Jag överdriver inte...det var så. Jag hann ingenting än bara vara i sallet...

Det är jätte kul med ridskolan, vi skulle vilja ha kvar och driva själva men det blir nog för tungt och bunden, det "vågade" inte vi.. inte än i alla fall. Så blundar vi och lämnar folkatorp och går vidare till någon ny fas.

Jag öppnade enskild firma som jag ska försöka ha på sidan här hemma med mina hästar plus lite stalltjänst hos folkatorp. Hoppas det blir bättre och jag får "normalare" liv igen. Som att kunna komma hem innan klockan 18.00  och äta middag eller hinna träffa vänner..   


ja det var det jag ville skrva mig ur till er som inte är säker på vad som hände med folkatorp eller mig.

Inne vid 17.00 och redan öppnat en flaska.. jätte ovanligt!

Minns inte när det var då sist jag kom in i hemmet tidigare än klockan 20.00, överlyckligt!


old pic


veckans köp
Helgens.. dag och kväll
Veckans >Patron


My new darlings!A la Acne.... kopia. Scorett, ca 1300 spänn, Ångest! Men älska dom ändå!

Malga pic from Emelie


RSS 2.0