Till New York om 2 dagar- packning ångest!Ja som ni ser...

Packing katastrof! Jag kan inte bestämma mig, det blir alltid till slut att jag tar med hela min garderob i resväskan och sen på resan har jag släpat dom i onödan eftersom jag bara använt några outfiters..
så nu varje gång försöker jag lära mig den läxan men det blir till slut ändå samma sak som alltid.....
Nu är det lite extra svår uppgift för jag ska ju först till NY, där är det kallt och därefter till Mexico, varmt vilket det innebär då att jag måste ta med bägge- vinter och sommar kläder...

3 par skor ska jag ta med, tänkte först 4 men det räcker nog med en festskor.
3 vinter outfiter
4-5 sommar outfiter....

Ni får jätte gärna tipsa mig.. vad som är bra idé att ta med och tänka på.. Självklart ska inte glömma det viktigaste.. PASS!


kram


livstecken?

Sitter här och ser att det är verkligen så många som besöker här... och fortfarande inga kommentarer här, icke.

Med fakta i handen har jag snart lika många besökare som "vanliga odödliga" bloggar..Jag är mer dödliga eftersom jag är så Vanlig. Men ändå uppskattar jag en lilla minsta vink eller ord av er..
Självklart skriver jag av min egen vilja. Men det är konstigt eftersom ni är så många som läser här och jag har ingen aning vem ni är...


Det skulle varit roligt om ni kunde offra er ibland med några fåtal sekunder och skriva kommentarer.. Visst jag kan känna av lite "orättvisa" om nu ni orkar kommentera andra bloggar men inte här trots ni kikat förbi. Även om vi bloggare har helt olika förutsättningar och stil..Om nu därför min blogg är så dryg, varför kikar det så många här då? Vi pratar nu om cirka hundra om dagen..


Och den sista punkten är att jag skriver för er också och behöver er  feedback. Det vore roligt att kunna "kommunicera" med er läsare...

Jag läser många bloggar och ger kommentarer och jag vet att de gillar att få kommentarer, som jag för då de fått feeback eller bekräftelse på sin inlägg. Vem gillar inte att få kommentarer?

Och ni vill jag ska också ge kommentarer till er så måste jag ju få veta vilka ni är, annars hur ska jag hitta er? "Internet är större än världen"... som att leta efter en nål i en höstack.


Nej byter ni er vidare med utan spår här..


Nyår?!?

Jag hänger inte med, redan imorgon!? och jag inte bestämt mig ännu vad jag ska göra och vad för klädsel...
Det blir förmodligen lugn kväll eller fest.
Jag Vill ha mittemellan som i nån stilen med GossipGirl gänget riktig glamoröst fest, nejnej jag pratar inte om... dödliga utan odödliga som att festa med paris hilton. Det är vad jag är sugen efter! ;-)

 en "kanske" outfit...som jag  funderar på att ha imorgon.


Och vad ska ni göra på nyårsafton?

Kram!

Hi
Jag har jobbat lite idag, ska iväg och hoppträna för Britt snart.. Skriver nog mer senare

Vi hörs! Kramar


klä på mig


Blus, Jeans, halsduk H&M, Boots Topshop


snurrig


Tassen och jag modellar inför canon powershot A710

Nu har jag klickat hem dom...På rea!

This is Natacha Peyre

 Lika som bär?

Kvällens lek"Jag testade, demon av MyHeritage Face recognition"


rutig & päls
20081226by me 

fuskpäls från H&M..

Juldagen

 

Yaya


Bilderna; Jenny G

Christmas
       Bider; Jenny GYaya

Jaja vår bebis fyllde 4 år igår. Happy birthday! Hon fick lite glass och grisöron av oss och glad blev hon, sprang upp till sin säng som är 160 x 200, la sig där och tuggade. Javisst hon har liksom ett eget rum som hon valt själv. Som hon brukar smita till när det blir för varmt hos oss..För er som undrar, är hon med oss som alltid och hänger med på jobbet och trivs sitta fram på sätet i kingcabben & hålla mig sällskap. Sen går hon på dagis 2ggr i veckan och lekar ruset av sig med andra hundar. Hon hänger med när jag rider ut MEN i lugn pass.. annars springer hon hem. Latmask!

     


 

köket del 2


köket del 2


önskelista..Bord&stolar, EM
Ridstövlar, Tretorn
Clinique
Benskydd, Veredus carbon Gel
Taklampa Bennet, Mio

Till SaluVäldigt lite använd pga hästen är halt en lång tid,

Hör av dig vid intresse.Svejs!

Matrum

Kollage; Jenny

Å vill bada där...

snyggahem.com


Lite inspiration.... till mitt badrum ;-)

RSS 2.0