Kan man få så mycket otur?

Igår när jag kom hem från Sthlm, (Bro) på kort visit. Kollade på Tomas kompis Henke och Jills nya hus vid vattnet som de hyrt inkl stall. Det var Jill som hade Gina innan mig i ca två år...upptäckte jag att Gina tappade en sko fram, Å fan skulle ju tävla dagen efter! alltså idag.. Regional. Självklart alla hovslagare vill ha semester på helgen, dricka öl resp vin. Och vi försökte ringa runt men utan resultat. Ok ok åkte ändå till tävlingen, de var så snälla där och försökte hjälpa oss hitta en som kan sko Gina innan klassen startade.. men inget resultat där heller. Vi hade ändå inga sömmar eller skor så att nån skulle kunna sko själv Gina. Blixt nej sa alla hovslagare som de fick tag i.. så jag strök mig från båda klasserna, som tur var fick jag i alla fall pengarna tillbaka, om jag hade avanmält mig hemma hade jag inte fått pengarna tillbakä. Så det gjorde inte så mycket att åka till tävlingen i onödan, vi fick också kolla på Linda Heed som hoppade och till med min tränaren Britt.

Förra Lördag som vi skulle till en reg.tävling men den blev inställd pga gräsbanan var för blött.. 

Ja vad händer nästa helg? det får vi se.. Svejs..
p.s känns som jag inte fått en helg utan full fart mkt att göra... det var jäkel längesedan jag hade en helg, där man ingen hade göra utan bara lega i soffa eller sova. d.s

Strömholm klinik

Idag vaknade jag kl 05, gjorde ordning Patron och åkte upp till stan för att lämna Yaya på dagis sen tanka bilen, Därefter äntligen på E18 till Strömholm.

Samma där på strömholm som på ATG här i Örebro, de.... TROR.... ( jag hade hoppats på "direkt svar") för jag är trött på att inte veta riktigt varför Patron haltar...

Att felet satt på fram höger knä, och de hittade tydligen ett till fel, Bakkota Vänster. De trodde först typ av kotled eller hov inflammation men bedövningen som skulle dämpa dessa smärtor men det gjorde de inte utan Patron fortsatte halta vilket betyder det att smärta inte satt på senan eller kotan.. 
 
Då nu ska Patron behandla med lite medicin och de gav honom några sprutor på benen... Två veckor ska vi dit igen.


P.s Jag tror Gina är som vanligt igen, hon kändes väldig fin i fem dagar nu så det verkar gå uppåt igen med hennes märr humöret, Vi hopptränade igår för Britt som vanligt så sa hon att Gina hoppade bättre än någonsin, Där kändes verkligen bra att höra- att Gina kan bli bättre trots sin bekymmer D.sMer än en suck............

Patron är halt igen.. igen....igen.. Vi ska ringa Strömholm klinik imorgon och bokar en tid. Jag upptäckte på hoppträning, under uppvärmningen att Patron var ojlämn. Så Britt granskade och sa direkt att vi inte skulle hoppa idag.
Har precis avanmälat Patron från Reg. tävling på Lördag (1m) suck...
 
Mycket som händer just nu... Gina ska säljas, det kom plötsligt. Ginas ägare vill sälja henne NU.....Så jag vet inte om jag har nån häst kvar snart.... resp. tänkt prova sätta annons på Merlin så småningom... menmen nu känns allting så fel.


svejs 

Ja må leva ja må leva........i hundra åår


Gullsprång- laxhoppet, Lokal 31/8

 Allt jag kan säga är att det gick bra för Patron, han var lite tittigt annars hoppade han över allt. Men det gick inte lika bra för Gina. Vi är förmodligen inte í form....eller har jag blivit världens kass ryttare.


 110 klass

RSS 2.0