Jaa äntligen..till solen

Vi är i GranCanaria..

Resa Arguineguín - Gran Canaria

Ja ni har ha ett skön nyår nu!
Hejsvejs och kramar

Jul igen..image97
Kram på er alla!

Sugen att klicka hit dem..

Som den här

image96Ridstövlar från Börjes, 1195 kr

Men vågar inte riktigt nu eftersom jag har svårt för mig att hitta rätt stövlar för jag har verkligen dvärgben..
De är bara 1-2 cm för högt vid h.skaftet. ska jag chansa att de blir mjuka sen och lättare böja när man använt dom en stund?

Vill verkligen ha dem, prisvärd! eller har ni samma hemma, så berätta gärna hurdan de är?!

Nåja får beställa dem efter jul..

kram!Dagens outfit
image95


Jacka; Mammas gamla
Skjorta; Tomas
Leggins; Stadium
Ankelboots;

För nån månad sen..

Pisse tagit en...

image94


Nedräkningen har börjat...

Det är inte lång tid kvar... tills vi åker till GranCanaria. Det ska bli härligt!
Det behöver jag verkligen, Är redan så trött på grått, mörkt och kyligt.

image93
Träning åter och lerigt

Jag var uppstressad och skyndade mig att göra stallet färdigt sedan klafsa mig runt i geggan för att hämta Merlin och jag såg ingenting  det var kolmörkt och var rädd att jag skulle snubbla ner i leran.. Och där i hagen står han, min gentleman, han som alltid brukar se så stilig ut. Men han är fullkomligt inpackad i lera från topp till tå. Leran hade attackerat honom.
och vilket leran på honom hade blivit som betong så jag lade upp i en växel och stressade pilla bort all leran. Jag tänker inte stå inne på träningen och ser ut som troll på en inpackad lerahäst. medan de alla andra har så fina hästar och är alldeles blanka, rena.

jag fick stå där och kämpat i en halvtimme och borstat och borstat så att man har damm överallt..och till med i min näsborrarna.

Det är ingen som helst tvekan om att min gentleman stjärna för närvarande ser ut som en skogsmulle..

När  vi lyckades vara klara och skulle åka men vi vet inte varför Annas lilla minibuss var tvungen att bråka, all däcken dök ner i leran och ville verkligen stanna där, Så min T fick hämta vår älskade Audi och dra loss oss. stackars hästar tänker jag, de lär undra vad vi verkligen gör..äntligen var vi loss från stallet. Anna fick gasa fullt ut till ridklubben..

vi sladdade in ridklubbens parkeringen och lastade ut våra skogmullar..

Vi var lite sena till träningen pga minisen som inte ville åka, jag var uppe i varv och typisk så avslöjade Merre det och han började tajfsa lite med mig.. Vi började hoppa och merre var illa tvungen att tvärnita och åter tvärnitade.. suck men sen när jag hade gått ner i varv och kände att jag smälte in i gruppen så blev det helt annorlunda, Han hoppade som skjuten ur en kanon hela träningen. Det var knappt jag hängde med i svängarna. Det gick som smort! 

Ponnygruppen hade gjort en lyxigt entré.
det är lite pinsamt, för man hade liksom placera in gamla Jenny som inte längre "vågar" hoppa högt på hennes gamla Merre..
men samtidigt är det skönt nu eftersom att vi hamnat i en "ponnygrupp" så att vi kunde få glänsa lite jag och Merlin, Förlåt nu hade jag glömt att Merre är också en ponny.. det kändes inte då.


Min gentleman merre som är gammal att han borde få åka rullstol. Men tydligen kunde jag inte använda den bortförklaringen eftersom Merre är fortfarande en ferrari.. 
Som alla tränare jag mött säger till oss att vi går alltid som en ferrari som kommit in på banan.. jaja jag vet. =)

Ja det klinkar klinker i hallen!

Hela helgen har vi hållit på att lägga nytt golv i hallen, såsom lägga gipsskivor och sen idag la vi klinker.. blir nog helt färdigt imor eller på tis.. ska bli spännande att se resultat, Tomas kompis J är väldigt duktigt =) gasen i botten hit för att hjälpa oss. vilken kille!

image90

Nattens bild

image87
Fullmåne..

image88
Nu ska vi se om Yaya blir någon varulv?

RSS 2.0