Nyfik?

Nyfik på hur andra bor?
Japp det finns några hemsidor där som vi kan titta på bilder t.ex. badrum, kök, hall och en massor annat.

kika in och bli inspirerad =)

http://mininredning.se
http://homepoint.se

Enamello Kitchen Front

Kök igen....Och ett jäkel onödig misstag

Jag funderar fortfarande på vad för kök vi ska ha.. jag ändrar mig hela tiden. Just nu gillar vi denna här, bild1: eller bild2.. nä nu vet jag inte =) De har sin stil och vi tycker om de alla. Vi får väl blanda ihop dem..
Men vid vissa saker måste vi välja en stil, t.ex. som luckor i utdragbar skåp eller som "skåp".. handtag lös eller inte? vad för bänkskiva?
-mm mycket att bestämma. 

Bild1    Bild2   Bild3Nu i alla fall är vår klädkammare målad och är nästan klar ( bilder kan komma strax) och lilla gästrum är också nästan klar (håller på att slipa golv där) plus den andre klädkammare.. men EN JÄKEL problem dök upp är att varje streck mellan skivorna under målad väggarna hade spruckit! förbaskat irriterad! På coop bygg- avdelning sa det är för att jag hade spacklat för tjock.. Jag tyckte att det lät väldigt skumt eftersom jag hade spacklat väldigt mycket förr t.ex. i förra lägenheten och här i arbetsrum som var mycket i spackel behov och inga såna problem dök upp.
Igår kom Tommas´s mamma och hans sambo hit på middag. Hennes sambo, är mycket duktigt på allt säger de =) Han sa direkt det är nog träskivorna som gör det, de är svaga, mjuka och rör sig mycket därför spackel klarar inte hålla ihop. Vanlig spackel är bara gjorda till för att jämna små fel och hål, inga "stora skador". Det är HUSFIX = en sort blandning av betong och spackel någonting sånt, som lagar "stora skador". Används på samma sätt som spackel, som jag ska använda till dessa träskivor väggarna.  

Därför vill jag berätta detta misstag som jag gjorde (alltså av okunskap)..så att ni inte gör samma miss som jag. Det är inte värt.. 

-Man lär sig av sina misstag.
 
Jag ska åka iväg nu och köpa HUSFIX!

Det finns många bra hemsidor som berättar hur man ska renovera, måla, byta saker mm

Här är några av mina favoriter, värt att kika in, ni som går i bygg eller renoverings tankar  =)

http://www.did.se/ekuriren/default.asp
http://www.byggahus.se/
http://www.alltombostad.se/
http://www.henkesmalartips.se
http://www.viivilla.se/
 

Sälja en del av mitt hjärta eller inte?

image63
Jacqui & Merlin

image64
Jacqui & Merlin 2plac LB

image65
Jacqueline & Merlin

Jag kan inte bestämma mig om jag ska sälja honom, han och jag har liksom växt upp och hade skoj tillsammans och nu ska han "försvinna" ur mitt liv".. Så det är svårt för mig.

Han är bara en B-ponny, vilket då många ryttare växer ur honom hela tiden och då blir han såld flera gånger. Det gillar jag inte. Det är inte många ryttare som kan rida honom heller då blir det svårt att hitta den som är liten och kan rida honom.
Jag får också pengar för honom för att köpa en stor häst som jag kan utveckla själv med och tävla.

Men samtídigt har jag en tanke att han har det ju bra hos mig och blir tränad på seriöst sätt.
Jag som är ändå "dvärg" så jag kan rida honom men då blir det inte kul för honom att inte kunna visa upp sig på tävlingsbanorna för att jag är för gammal att tävla med honom. 

Vi vet att det "spelar ingen roll" för hästar om de ska ut och tävla eller inte, de vill bara ha det bra.. det är bara vi människorna som tänker så.


En svår beslut.

kom gärna med era synpunkter...Förra hem..lägenhet

Hall

Kök

Vardagsrum


 


Dagens höst

                                        image66

image67


image68

Room Service premiär!

Såg ni Room Service igår? =)

Resultatet blev så här igår.. snyggt.

De kör nu varje Onsdagar kl 20.00!
Gillar att titta på room service eftersom jag får så många bra ideer och inspiration från dem.

Längtar till imor, äntligen en helg igen

Hej svejs.

RSS 2.0