Skitskitskit helvetes helg! Jag har haft s...

Skitskitskit helvetes helg! Jag har haft så jävla dålig helg, tävlade i askersund. Bägge hästarna gick hemsk dålig! Åh vad jobbigt det känns. Jacky stoppade sig ut alla klasser utom en. Och sen var gina på ett riktigt märr humör, ville knappt hålla sig ihop och lyssna på skänklarna så fort jag red framåt stannade hon och studsa upp och ner. Gick knappt rida henne. Men Jacky har faktiskt ändå gått lite framsteg med mig vi klarade iaf några titthinder. Som Ifjol stannade hon ut sig på första. JaJa jag e så bitter nu.. Ska de någonsin släppa? Eller ska jag kämpa? Jag vet inte...


Just nu

dsc02096 (MMS)

Just nu


Somnar :)

dsc02089 (MMS)

Somnar :)


NYC look of the day


my look of the day


my look of the day


Skitskit.. Genomblöt! Trevligt

dsc02080 (MMS)

Skitskit.. Genomblöt! Trevligt


Dagens patron

dsc02064 (MMS)

Dagens patron


Just nu

dsc02067 (MMS)

Just nu


Dagens köp och kap!

dsc02053 (MMS)

Dagens köp och kap!


Kumla reg.tävling

Hästarna gick sämre igår än förra helgen trots det kändes det väldigt bra på framhoppningen. Jag måste vara nöjd med bägge eftersom kumla är en av några i hela örebro län, jag besökt som har det värst med titthinder.

Jacky stannade ut sig på sista hindret, suck. Vi kom över iaf de flesta hemska hinder som jacky skulle stannat på för längesedan för några månader sen så jag borde vara nöjd nu eftersom på sistone har det känts som jacky och jag klivit ett steg framåt med att klara dom flesta titt hinder.  
Och sen Gick Gina också bra men jag vet inte vad som hände i mitten av runda hon blev grinig och ville hela tiden sticka iväg och var vinglig. Hon kanske var trött eftersom det var bed A.O, väldig lång bana och många språng. Gina som inte gått så långt förut på det höjden. Vi fick några bommar ner...
 
120Jag såg ialla fall glad ut

                                                         foto:sofiagrahn


häromdagen kumla reg.tävl


vídeo uppe nu! Gina 145


SMS-inlägg

dsc02024 (MMS)


Dagens ovanligheter, har inte köpt ett par...

dsc02023 (MMS)

Dagens ovanligheter, har inte köpt ett par gympaskor sen typ ettan på gymnasiet. Och sen ett färgglatt plagg som också fick följa med hem!


20100512 hagaby hoppträning


my NYC pic 


Hoppträning för Britt

 


Söndagen 115 med Gina

Hade anmält Gina till 125 men med på tanke att hon var sur igår så bytte jag henne till jackys klass 115. som jag strök henne ifrån. Jacky fick vila idag. Gina gick rätt bra idag var inte mycket sur.. utan var nästan som vanlig. Hon hoppade super fint och var framåt. Vi fick ett bara pet, det var dumt av mig att gasa inför en kombination. Det skulle jag inte gjort. Och som ni kanske ser missade jag lite på första kombinationen, jag hängde inte med henne och släppte hela tyglarna lös.. Det var faktiskt slarvig ridet av mig tycker jag och Gina var mycket bättre än mig i söndags. <br>
Gina 2maj 115foto:emeliejansson

ÖrstaKulle meeting 30apr-2maj


Jacky 110, första dagen på Örsta. Ett stopp fick jag annars kom vi runt hela banan fint. Jacky´s förra ägare var där också och kom fram till mig när jag hade hoppat och sa jag red jätte bra på henne och gjorde fin anridning till det hindret hon stannade på. Jacky som var fjollig, och sa att Jacky behöver mycket ben av mig. Hon tyckte att jag hade bra sporrar och måste vara bestämd. Det kändes skönt att hon stödde mig.


Gina kändes ganska bra men började bli märrig, hon brukar vara grinig runt om våren. klass 110 med ett pet.

Jacky gick jävla bra och toppen på lördagen. Ett pet på sista hindret i grunden. Hon tappade ena frambenen.... Jag är så nöjd, att jag red henne mycket bättre nu. Så jag strök henne för söndagen 115 klassen eftersom hon gick så fint.

Gina var en katastrof på lördagen, när vi skulle rida vår andra 120. Det gick inte rida henne på framhoppningen.. hon studsade och stegrade. Bråkade som tusan. En som red förbi mig och frågade om det var ett sto? Så svarade Britt ja och log, hon var där och hjälpte mig på framhoppningen med bägge hästarna. snällt! Hann bara hoppa nån 90 cm innan domaren ropade att jag skulle starta.. Det kommer aldrig gå hon hade kanppt bra galopp eller var snäll. Utan bara var en jävla bitch. Men nej hon flög ändå ganska bra runt med tre pet. Britt tyckte att hon hoppade fint ändå och jag lyckades rida henne bra trots vad som hände på framhoppningen.
fortsättning följer...............

Sitter i det fina vädret på örstakulle. De...

dsc02013 (MMS)

Sitter i det fina vädret på örstakulle. Det har varit meeting här, Sista dagen idag. Jag har tävlat hela helgen, är jätte nöjd med insatsen med bägge hästarna med tanke på våra "förutsättningar." jag lägger upp filmer och berättar mer senare..


RSS 2.0