1009


vad jag saknar manhattan


Blairwitch skogen 091024 Ä-holm


Dagens bild


veckans köp
Merlin, Jag har lånat ut en rosettplockare

Bilder: Se länkar


http://picasaweb.google.se/Madick1/VallentunaLB03#5391349678342068450

http://picasaweb.google.se/Madick1/VallentunaLB03#5391349751728810754


Bilderna är från förra helgen och fotad av www.medick.se. Dom kom 2a plac.

Och i helgens kom de tvåa i LC tom vann LB klassen. Jäkla kul!

091019


Jag var ute igen och partya lite 091016

  


old pics

Sofie & Jag


Jag & Yaya


Vilken fullfart helg jag hade..

Det började med en utgång på fredags kvällen, väldigt skoj. Jag sov bara två timmar sen var det tävlingsdags i Askersund  meeting reg.tävling åkte dit med bägge flickorna. Jag var inte så farligt trött men trötthet small till senare på eftermiddagen...så att jag slocknade i soffan redan vid sju snåret.

Jacky gick rätt bra 1 m klassen med ett stopp.. en jävla harley davidsson knall organge rättuppstående. Jag hade faktiskt kunnat driva på lite mer med sätet. Men var nöjd med tanke hur det gick de senaste gångerna..
Gina gick också bra 110 klassen, vi tappade galoppen och rytmen precis vid starten för hon hoppade till när hon såg solfläckar som solen skiner rakt genom ridhusets fönster.. sen var det svårt att få tillbaka henne. Men hon gick ganska bra ändå andä tills de sista hinderna rev hon. (2 nedslag)

På söndagen var vi i askersund igen... wow kan inte tro att flickorna är mina, de gick fantasikt bra!

Jacky var felfri 110 klassen ända tills sista hinder i omhoppningen där ramlade en jävla bom.. jag red ganska fort så.. skulle kanske kunnat korta henne mer. Jag litade för mycket på henne att hon inte rev.. kom på 7e. Jäkla nära till placering. Jätte nöjd!! Hon kom ju iaf över allt.. det var ju det jag är skit glad för.

Med Gina debuterar jag 120.. Den här hästen är bara för otroligt! Jag gråter av gläjde att hon.. ja den hästen är speciell. Hon klararade hela banan med glans tills vi kraschade in sista hinder som var en kombination... där blev hon lite rädd och blev osäker... då gick vi ut. 
Jag var mycket nöjd med hur hon kämpade genom hela banan, hon har aldrig tränat på den här höjden på en hel bana förut. Det var också väldigt tekniska svårigheter. Vi var nära missa den första kombinationen(4e) oxern kom först sen rättuppstående. Vilket att hästarna hoppar in stort sen blir det kort till B hindret. Det var en jätte oxer innan kombinationen och sen skulle man ha rätt antal galopp in till kombination på svängd väg... det var 27 eller 28 m, kommer inte ihåg nu. 
Många stannade där...Gina lyckades precis med dålig språng men klarade det. sen var det likadan väg teknik där med de sista kombinationen som vi missade. Det var nog därför hon blev osäker om hon klarade det igen och självklart missade jag okså med att korta upp henne innan efter en jätte oxern (9e) 
Om vi inte hade krashat in hade vi klarat hela banan med bara ett enda nedslag.. fattar ni inte??! Hon är för fan otroligt att vara hon, den sura märren och hennes förutsättningar =)

Nu blir det nog tävlingspaus tills sässongen är igång i vår.

svejs

  


091012


saknar redan sol och värme


Merre


Banhopptränade lite på folkis idag, hon gick skitbra!


Nej det var inte jag......

Kvinna svårt skadad
- sparkades av häst

KUMLA (Uppdaterad söndag 11.00) 3 oktober

Läget har stabiliserats för den svårt skadade 23-årig kvinna som blev sparkad av en häst i en ridolycka i Kumla i går.
Det uppger USÖ i en kommuniké.

Olyckan inträffade på lördagseftermiddagen i samband med en kvaltävling i ridhuset. Över 60-talet tävlande deltar i tävlingen som fortsätter.
- Kvinnan har ramlat av hästen och träffats av hästens hovar när den slog bakut, berättar en funktionär för na.se. Sjukvårdspersonal på plats tog hand om den skadade tills ambulansen kom till olycksplatsen.
Enligt den första kommunikén från Universitetssjukhuset är kvinnan svårt skadad och vårdas på intensivvårdsavdelningen.
På söndag fm kom en ny kommuniké som uppger att kvinnans tillstånd har stabiliserats men att hon tillsvidare vårdas på intensivvårdsavdelningen på USÖ.

Kvinnan representerar ridklubben Jumpclub från Enköping.
Hopptävlingen som arrangeras av Kumla Ridklubb den här helgen är semifinaler i Swede Horse 4-års-championat. I championatet ingår dressyr, hoppning och fälttävlan. Kvalificerade är ett 60-tal ekipage från stora delar av Mellansverige. De bästa kvalificerar sig till en Sverigefinal som avgörs i Flyinge senare i höst.
I dag söndag fortsätter kvaltävlingen då hälften av deltagarna från lördagen fortsätter kvalet.

Foto Christer Nyström 019-15 50 10 christer.nystrom@na.se

fan vad det blev vinter över en natt

Usch vad kallt det plötsligt blev... har inte frysit så mycket som den här veckan.
Jobb jobb jobb som vanligt, det rullar på bra för folkatorp. Idag jobbade jag för Vi har KM hoppning.
Sen ikväll blir det lite kräftfest här hemma, få se om jag orkar. Jag börjar känna mig lite svag nu.. svininflesa på väg snart?


kvällens


blackblackblack


LINDEX, H&M, KAPPAHL

RSS 2.0