hur ska jag orka ta itu med det här....



Hon är halt... sen två veckor. Fattar inte... det här händer bara mig känns det som.  Har precis fått en tid hos ATG  kliniken på fredag..

Kommentarer
Postat av: Josefine.N

Åh, jobbigt! Hoppas att det är nåt "lätt" skada. Det känns som om hästar är gjorda av papper.. Under min 3 år med magic, har han fått lymfanigt en gång, feber en gång, 2 lätt hältor pga stentramp, och kronrand tramp. Så du är inte ensam som att ha otur som älskar att vara hos dej. Jag får också otur med magic, nu får jag och knacka på trä 3 gånger. Inte kul med sjuka hästar. Hoppas det ordnar sig för er.

kram!

2009-11-16 @ 19:41:39
Postat av: Jenny

ja jag vet suck...och mina hästar blir ju halta av för ingenting orsak känns det som... ingen värme, svullnad eller sår...gud måste hatar mig (troro inte på han men man kan ju börja fundera ändå när det hela tiden händer nåt med mig)



kram

2009-11-19 @ 12:19:34
Postat av: Noork

nej, inte hon nu. Hoppas bara nåt lätt eller muskeln som hade sträck sig. Är hon halt eller ojämn?

Du är inte ensam om med otur med hästar. Argo blev sy sin överläppen tisdags. Jag får kniv i mitt hjärtat när våra pållar är sjuk/skadad. Nu är Argo den enda handikapp med sin utseende på tävlingar.



Eller inte, jag såg en häst som tävlade i Uddevalla och han hade max 5 cm lång bägge två öron. jag tänkte bara herrjösses. Jag som gnäller att Argo har förlorat ½ cm bit av toppen om öron när en andra häst bet av hans söta öron.



Tänker på dig gumman. Puzz

2009-11-19 @ 15:09:01
URL: http://www.noork84.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0